Снимка: Aplus
fallback

Общ преглед

Вече не е нужно да посещавате музеи, за да се насладите на изкуството. Достатъчно е само да пресечете улицата, за да видите красиво изрисувани пешеходни пътеки.

Креативни, цветни и хумористични зебрите из улиците на САЩ, Япония, Канада и Германия внасят добро настроение и превръщат уличните драсканици в истинско произведение на изкуството.

Вижте снимките в галерията подбрани от сайта Aplus.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

и аз

преди 9 години

и аз мисля, че не трябва да се драска по пътната маркировка - това може да доведе до птп , отделно другите предпоставки за птп-та....иначе това с триизмерните пътеки като блокчета и със синьото /като легнал полицай/ е доста добра идея!шофьорът ще трябва да намали за да види дали платното е повдигнато....

10

Анонимен

преди 9 години

От коментарите личи, че не сте дораснали за изкуство и не търпите по-нестандартни изпълнения.-----------------------------Изкуство, изкуство но а се пробвай да изрисуваш някой пътен знак, щото те е прихванал артистичен напън и да видим какво ще последва. Противно на твоите вярвания, хоризонталната маркировка СЪЩО е пътен знак и като такъв би следвало да си остане в оригинален вид, а не да се превръща в платно на недотам кадърни художници.

9

Катя

преди 9 години

Аз се занимавам с изкуство, но съм твърдо против рисуването по пешеходните пътеки! По пътя трябва да има ред и дисциплина, омръзна ми всеки ден да чета за катастрофи! Шофирането не е детска игра и избиване на комплекси, вече в почти всяко семейство има смъртни случаи, вследствие от катастрофи. А изкуството е да учи на добро и да прави светът по-красив, тук това е точно обратното. Който не цени животът си и живота на другите, нищо останало няма значение, защото това е в основата на всичко.

fallback