Силви де Калуи. Снимка: Che Magazine
Кейт Ъптън. Снимка: Reuters

Общо гласували: 1020
Силви де Калуи
82%
Кейт Ъптън
18%

Белгия и САЩ ще определят тази вечер от 23 часа последния отбор, който ще се класира на ¼ финалите на световното първенство по футбол в Бразилия. Двата отбора са се срещали официално едва 5 пъти досега, като „червените дяволи“ имат сериозно преимущество – 4 победи срещу една за американците.

На нежния фронт обаче няма такава категоричност. По традиция преди сблъсъка между двете страни е време да изберем коя от двете държави ще победи на нежния фронт. За целта сме избрали две красиви жени - белгийският модел Силви Де Калуи и една от съблазнителките в Щатите - Кейт Ъптън.

Силви е един от сексимволите на Белгия, като има фотосесии както за модни списания, така и за мъжки издания като Maxim и Che Magazine. Тя ще стиска палци за Аден Азар и компания и се надява контузиите в отбора да не окажат влияние и в крайна сметка Белгия да продължи.

Срещу нея застава супер моделът Кейт Ъптън, която е покорила всички корици на най-популярните списания. Нейната драма е свързана с киното, където тя има няколко роли, но се чувства пренебрегната. Повечето от продуцентите не я наемали заради големите й гърди.

"Защо една актриса трябва е като клечка? Аз например харесвам Мерилин Монро. Тя също е имала закръглени форми. Но беше звезда! Казвам на агента ми и продуцентите, а те твърдят, че това е било преди половин век".

Поне за час и половина обаче Кейт ще стиска палци на сънародниците в Бразилия, а на вас оставяме възможността да изберете коя от двете печели двубоя извън терена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase