Захия Дехар. Снимка: Instagram
Микаела Шефер. Снимка: Facebook

Общо гласували: 1659
Захия Дехар
68%
Микаела Шефер
32%

Изненадващият осминафиналист Алжир ще продължи да мечтае да остане в Бразилия и след тази вечер. Двубоят има лек български привкус, тъй като под рамката ще застане вратарят на ЦСКА Райс М'Боли. Срещу тях ще застане германската машина, начело с голмайстора Томас Мюлер, а кой ще го "М'Боли", ще разберем след полунощ.

Не по-малко драматичен двубой ви предлагаме и на нежния фронт, където сблъсъкът е между две доста скандални дами - Захия Дехар и Микаела Шефер.

Захия влезе в световното полезрение като куртизанката, която създаде главоболие на звезди като Франк Рибери и Карим Бензема. И двамата са се възползвали от услугите й като малолетна. Скандалните креватни изживявания са в миналото, а Захия Дехар от жрица на любовта се преквалифицира на модел за бельо и дизайнер, гастролирал по модните подиуми на Париж.

Срещу нея пък е скандалната диджейка Микаела Шефер, която едва ли някой свързва с винили или някакви невероятни сетове. Във футболните среди тя стана известна с голата фотосесия по време на Евро 2012, когато прикри интимните си части единствено от германския флаг, изрисуван с боя.

Шефер често приковава вниманието на светски събития с полуголия си вид, а за радост на мъжката аудитория засне и сесия за сп. "Пентхаус". Едва ли е нужно да споменаваме - както майка я е родила...

Коя от двете повече ви допада - изберете вие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase