Мария Фернанда Корнехо. Снимка: Reuters
Орели Клодел. Снимка: Facebook

Общо гласували: 468
Мария Фернанда Корнехо
41%
Орели Клодел
59%

Еквадор ще се опита да прекъсне победната серия на Франция в един от интересните мачове, с които тази вечер ще се сложи край на надпреварата в още две групи от световното първенство.

Двата отбора са се срещали само веднъж в официални срещи, като успехът е за "петлите". При успех, или поне равен тази вечер, французите ще си гарантират първото място в група E, което ще ги размине на 1/8 финала с един от фаворитите за титлата – Аржентина.

По традиция преди решаващите мачове тази вечер е време да изберем коя от двете държави ще победи на нежния фронт. За целта сме избрали две красиви манекенки – Мария Фернанда Корнехо и Орели Клодел.

Мария Фернанда Корнехо – любимката на Еквадор, родена на 24 март 1989 година. През 2011 година тя печели конкурса „Miss International“, който й донася световна известност.

Орели Клодел – френската актриса и модел, родена на 7 август 1980 година. През април 2006 се появява на страниците на списание Vogue, след което я забелязват Armani, Calvin Klein, Chloe, Donna Karen, Nina Ricci, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Valentino, Versace и други. Участвала е и в 2 игрални филма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase