fallback

Елизабета Каналис. Снимка: Getty images/gulliver photos
Барбара Мори. Снимка: Getty images/gulliver photos

Общо гласували: 807
Елизабета Каналис
39%
Барбара Мори
61%

След като скромният тим на Коста Рика сензационно излезе от "групата на смъртта", два световни шампиона – Италия и Уругвай, ще излязат тази вечер в битка за едно място на 1/8 финалите на Мондиала.

Двете страни са се срещали 9 пъти в официални срещи, като италианците имат само 2 победи, 4 мача са завършили наравно, а 3 пъти победители са излизали южноамериканците.

И преди Суарес, Кавани, Пирло и Балотели да излязат на терена тази вечер от 19 часа българско време в спор за място на 1/8 финалите, е време да противопоставим в рубриката "Красавици като за световно" две красиви жени – моделите Елизабета Каналис и Барбара Мори. Коя от двете е по-красива преценете сами.

Елизабета Каналис – италианската актриса и манекенка, родена на 12 септември 1978 година. Стана изключително известна с връзката си с Джордж Клуни, която продължи близо година и половина. Преди това манекенката имаше връзка и с популярния италиански нападател от близкото минало Кристиан Виери.

Барбара Мори – уругвайската манекенка и актриса, родена на 2 февруари 1978 година. Освен на модния подиум печели изключителна популярност в участието си в южноамерикански теленовели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

До 8

преди 9 години

И двете са на по 36 г., само че Барбара прилича на момиче - потърси я на други снимки, тази тук не струва. Елизабета, за съжаление, е заприличала вече на дърта . Иначе, нищо лично, да са живи и здрави и двете.

11

За Барбара!

преди 9 години

Гласувах за Барбара Мори, макар че снимката, която са сложили е най-грозната от всички нейни фотоси, които успях да видя. Чрез Гугъл лесно можете да намерите цяла галерия от десетки нейни снимки - на почти всички от тях е много хубава и има чаровно излъчване, нежна, момичешка красота.Елизабета Каналис пък ми хареса само на една от снимките. На всички останали или наистина мяза на травестит, или има някакво вулгарно излъчване. Не знам как е станала гадже на Дж. Клуни. Явно има и други качества.

10

кккк

преди 9 години

Първата мяза на травестюга

fallback