Джесика ван дер Стеен. Снимка: Facebook
Ирина Шейк. Снимка: Facebook

Общо гласували: 684
Джесика ван дер Стеен
34%
Ирина Шейк
66%

Отборите на Белгия и Русия излизат тази вечер един срещу друг в дербито на група H от световното първенство по футбол. Белгийците спечелиха трудно с 2:1 първия си мач в групата среща Алжир, а "Сборная" записа равенство 1:1 срещу Южна Корея.

Преди двубоя тази вечер от 19 часа двата отбора са се срещали 8 пъти в официални срещи, като силите са почти изравнени – 4 победи за Русия, 3 за Белгия и един мач е завършил наравно. Головата разлика е 10-12 в полза на Русия.

По традиция преди мача тази вечер ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт. За целта сме избрали 2 красиви жени, които имат доста фенове сред мъжете. И така – Джесика ван дер Стеен или Ирина Шейк. Изборът е ваш!

Джесика ван дер Стеен – белгийският модел на „Victoria's Secret“. Родена на 9 юли 1984 година. Била е корица на белгийското издание на „ELLE“ и редица други списания.

Ирина Шейк – руският секссимвол, гадже на Кристиано Роналдо. Родена на 6 януари 1986 година. Една от най-известните и търсени манекенки в последните години. Появявала се е многократно на корицата на престижни списания като Elle, Esquire, Harper's Bazaar, Glamour, Marie Clair, Cosmopolitan, Vogue и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase