Наталия Орейро. Снимка: Getty images/gulliver photos
Абигел Кланси. Снимка: Getty images/gulliver photos

Общо гласували: 630
Наталия Орейро
68%
Абигел Кланси
32%

Уругвай и Англия излизат тази вечер в решителен за двете страни двубой от груповата фаза на Световното първенство по футбол. Загубилият почти със сигурност ще събира багажа за полета към родината, а победителят ще запази реални шансове за класиране на 1/8 финалите.

Двата тима са се срещали 10 пъти в официални срещи, като южноамериканците имат леко преимущество – 4 победи, 3 равни и 3 загуби.

И преди Суарес, Кавани, Руни и Джерард да излязат на терена тази вечер от 22 часа българско време, е време по традиция да противопоставим в рубриката "Красавици като за световно" две красиви жени – певицата и актриса Наталия Орейро и манекенката Абигел Кланси. Коя от двете е по-красива преценете сами.

Наталия Орейро – киногордостта на Уругвай. Родена е на 19 май 1977 година. В България е известна с ролите си в сериалите „Дивият Ангел“ и  „Ти си моят живот“. Освен в сериали Орейро се изявява и на музикалната сцена, като има 3 записани албума.

Абигел Кланси – британският модел на бельо, съпруга на нападателя Питър Крауч. Родена на 10 януари 1986 година. Британката често попада в мъжките списания с фотографиите си със или без бельо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase