fallback

Пенелопе Крус. Снимка: Reuters
Снимка: Getty images/gulliver photos

Общо гласували: 813
Пенелопе Крус
44%
Леонор Варела
56%

Световният шампион Испания излиза тази вечер на "поправителен", след като загуби катастрофално с 1:5 от Холандия в първия си мач от световното първенство.

"Ла Фурия" ще търси задължителна победа срещу Чили в мача между двата отбора от 22 часа тази вечер, за да запази шансове за продължаване към 1/8 финалите на Мондиал 2014.

Статистиката е твърдо в полза на испанците – от 10 официални срещи между двете страни досега, иберийците имат 8 победи, а 2 мача са завършили наравно.

По традиция преди мача тази вечер ви даваме възможност да изберете коя от двете държави ще спечели на нежния фронт. За целта сме избрали 2 известни актриси, които имат доста фенове както сред мъжете, така и сред жените. И така – Пенелопе Крус или Леонор Варела? Изборът е ваш!

Пенелопе Крус – един от символите на съвременното европейско кино. Родена е на 28 април 1974 година. През 2009 г. Пенелопе Круз е удостоена с "Оскар“ в категория "най-добра поддържаща актриса" за изпълнението си във филма на Уди Алън - "Вики, Кристина, Барселона". Женена за Хавиер Бардем, а в началото на века имаше връзка и с Том Круз.

Леонор Варела – чилийската актриса и модел. Родена на 29 декември 1972 година. За феновете на киното тя остава красивата актриса, която изигра Клеопатра през 1999 г. в едноименната тричасова продукция на Hallmark. Позната е още с ролите си във филмите „Блейд 2“, „Желязната маска" и други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

Абе като дойде време за Гърция, кой ще покажете?!Да не оставите гръцката страна празна :-)

18

Анонимен

преди 9 години

Леле тая Лвонор е супер кеасавица - учудих се, че в Чили растат такива екземпляри :-)Със сигурност е по-красива от Пенелопе

17

Анонимен

преди 9 години

И печели Мая Манолова и Стани-шеф

fallback