fallback

Алесандра Амброзио. Снимка: Reuters
Антония Мишура. Снимка: Facebook

Общо гласували: 1713
Алесандра Амброзио
25%
Антония Мишура
75%

Най-после дойде денят, в който ще бъде открито най-очакваното спортно събитие за тази година – Световното първенство по футбол в Бразилия.

Какво ще се случи по футболните стадиони на Бразилия предстои да разберем, а екипът на Dnes.bg ще подгрява своите читатели преди най-интересния мач за деня със сблъсък на красавици.

За целта всеки ден преди най-вълнуващия мач от деня ще ви представяме по една хубавица от двете страни, а вие ще определите коя заслужава победата в този импровизиран конкурс за красота. И понеже днес е денят на откриването, нашите предложения са Алесандра Амброзио от Бразилия и Антония Мишура от Хърватия.

Алесандра Амброзио – прочутата манекенка, един от ангелите на Victoria's Secret. Родена на 11 април 1981 година в Рио Гранди до Сул, Бразилия. Висока 178 сантиметра. Снимка: Reuters

Антония Мишура – хърватската баскетболистка, носителка на титлата Мис Олимпиада 2012 година за най-красива участничка на Олимпийските игри в Лондон. Родена на 19 май 1988 година в Шибеник, Хърватия. Висока е също 178 сантиметра. Снимка: Facebook

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 9 години

С твърд... вот гласувах за каката родом от... Шибеник

33

Пешко

преди 9 години

Антония Мишура си я слагам аватар

32

И двете!

преди 9 години

Ама няма опция да гласувам и за двете :)

fallback