Снимка: PR

След по-малко от 10 дни стадион Академик ще се превърне в най-пъстрото и цветно място в столицата благoдарение на Фестивал на цветовете, който ще се проведе на 21 юни от 14:00 до 23:30 часа.

Както организаторите на събитието вече обявиха, двама от закупилите билет за фестивала ще имат възможността да спечелят и билет за Tomorrowland – един от най-мащабните фестивали за електронна музика в Европа.

Единият победител в томболата ще бъде обявен на стадион Академик чрез случаен избор на серийния номер на един от продадените билети. Вторият късметлия ще бъде избран сред посетителите на фестивалното афтър парти в клуб MIXTAPE 5 от 22:30 ч. същата вечер, като всеки, който желае да спечели билет за Tomorrowland, ще може да пусне лист с името си в специална купа.

Фестивал на цветовете ще срещне бълграската публика с DJ SASH, The Offenders, Don Cabron & Capsar и други чуждестранни и български изпълнители. В специално обособена арт зона посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания. Предвидени са работилници, на които ще могат да се видят характерни за индийската култура форми на изкуство като рисуване с къна - мехенди, индийски танци, йога и др.

По време на събитието с фестивални талони ще могат да се пазаруват разнообразни приготвени на място храни, както и напитки. Талоните ще се купуват от предвидени за това пунктове, ситуирани на входа и на терена на фестивалната зона на стадион Академик.

Билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах). Поради големия интерес продължава промоцията, в която може да бъде закупен пакет от три билета на обща стойност 105 лв., включващ и 3 торбички цветен прах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase