fallback

Общ преглед

Себастиан Лучиво запечатва най-трогателните моменти от живота на семейството си, което живее в малко селце в Полша. Той е бизнес консултант през деня и фотограф през нощта. Черпи вдъхновението си от красотата на природата и селския начин на живот.

Основните герои в неговата работа са очарователните му синове на 8 и 11-годишна възраст, както и съпругата му. В снимките му участват и домашните му любимци. Четиричленното семейство има и няколко пухкави съквартиранти - две големи и три малки кучета, една котка и морско свинче.

Всички те живеят под един покрив в живописна селска среда.

Вижте повече от работата на Себастиан Лучиво тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 9 години

na selo poveche ot edna vakanzia ne moga da izdurja.

18

Анонимен

преди 9 години

Снимките не са лоши, но ми навяват нещо тъжно. В първият момент помислих, че са от руско село. Харесвам много селото, но не в този вид, възхитена съм от селцата в Германия, Швейцария китни, красиви, като излези от картина. За нашето села нямам думи.В едно предаване гредах за чужденци купили си къща в някакво БГ село, когато един от мъжете пристигна и минаха покрай селката кръчма, попита - "Това статисти ли са". А те едни пяници, мръсни, един москвич паркиран...страшна картинка.

До НегостенкаМакар да не съм от шопско, много харесвам тамошния хумор. Те имат много вицове да надутите граждани. Една тяхна приказка казва: "Арният живот е у градо, ама ключот за него е у село". Напълно вярно е, че селото храни града. Ти какъв хляб ядеш, бетонен ли? Пшеницата, с която е печен хляба ти на масата, на покрива на панелката ли е расла или на село? Доматите и краставиците в салата ти в градската канализация ли са се пръкнали? Или пък кожата за палтото ти от бетона е стъргана...

fallback