Снимка: Reuters
fallback

Фирмата от Сан Франциско "Бетабранд" пусна на пазара дънки за хомосексуалисти с марката "Гей джинс", съобщава "Дейли мейл".

Особеността на новата серия панталони е в това, че след няколко изпирания те придобиват цветовете на дъгата - символ на хората с нетрадиционна сексуална ориентация, разказва БТА.

На пръв поглед дънките изглеждат като всички останали продукти от деним с пет джоба. Но специалната структура на плата го кара да променя оцветяването си след няколко цикъла в пералнята. Боята с цвят индиго пада и се появява оцветяването на небесната дъга.

Промоутърите на новите дънки препоръчват и на хетеросексуалните да си купуват от тях. "Когато карате автомобил тойота не ставате задължително японец, изтъкват производителите. Същото е и с нашите дънки. Когато ги обуете, няма автоматично да станете гейове!"

Панталоните се сдобиват с цветовете на дъгата и без пране, но процесът в този случай е много по-бавен. Чифт дънки "Гей джинс" струва 88 щатски долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

аз

преди 10 години

Ще си взема, нищо че съм хетеро. Подкрепям ЛГБТ.

18

Христо Илиев

преди 10 години

До АнонименА защо изобщо е необходимо да се третираме един друг? Защо просто не си живеем живота, и не оставим другите хора да си живеят своя?

17

Румбо

преди 10 години

Имат ли дупка отзад?

fallback