Наталия Поклонская. Снимка: YouTube
fallback

Видеоклип за главния прокурор на Крим Наталия Поклонская събра почти 6 милиона гледания в интернет.

Само за пет дни броят на гледанията на клипа, направен от откъси от интервюта на прокурора, нарасна шест пъти, пише Lifenews.ru. Композицията Enjoykin Nyash Myash придоби популярност, съпоставима с известността на световните звезди.

33-годишната Наталия Поклонская стана изключително известна, след като през март 2014 г. получи поста на главен прокурор на Крим. Няколко дни след назначението й синеоката блондинка стана звезда в японските социални мрежи – там се появиха много нейни рисунки-портрети. След това интерес към нея започнаха да проявяват интернет потребителите и в други страни.

Образът на Поклонская освен това беше използван при създаването на руската модификация на знаменитата компютърна игра GTA. Сюжетът на модификацията се основава на събитията в Украйна, а главна героиня е прокурорът на Крим. Както и в живота, Поклонская ще се бори срещу престъпността в Крим.

„Наталия Поклонская набра популярност в социалните мрежи за много кратко време като най-милото и красиво момиче. Нейният характер и увереност ни дадоха основание да я направим главен герой в нашата модификация“, каза програмистът Артур Мартин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

биография

преди 10 години

В 2011 году Н.Поклонская была государственным обвинителем на громком процессе экс-депутата Верховной Рады Крыма и бывшего директора футбольного клуба Таврия Рувима Аронова[7] (дело ОПГ Башмаки одной из крупнейших организованных преступных группировок Крыма 19902000-х годов, занимавшейся рэкетом, грабежами и убийствами)Млада жена , която се е опълчила срещу организираната престъпност в Украйна съвсем не се е издигнала по лесния начинНе случайно самураите я обожават. Оценяват храбростта

45

европатриот

преди 10 години

И Меркел е красавица

44

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинПич, тази мадама е звяр в работата си. Затова са я избрали. А това, че е хит в нета вече е стара новина. Иначе мацката е супер, не като нашия Цацаров.

fallback