Кучкова не е евтина. Снимка: Булфото

Дали заради фамилията, но след като спечели еротичен конкурс, Елена Кучкова често и с гордост заявява "Да, кучка съм!". Тя май ще се окаже от малкото подобни момичета, които не лицемерничат с изказвания как търсят принца, който да ги дари с голата любов.

Три години тя е живяла с танцьора Стефан от известната мъжка формация "Максимус", но разбрала, че е с него само заради физическата му красота.

Медийната слава й отваря нови пътища, изпраща й стотици ухажори и тя решава, че сега е моментът, в който може да си позволи да избере такъв мъж, какъвто винаги е искала.

Още по темата
"Да, сега аз съм не само красива, но и известна. Загърбвам всичко лошо, което ми се е случило, искам да забравя трудностите, започвам нова работа и слагам ново начало. И имам нужда от мъж с възможности, с когото да си позволя един нормален начин на живот", откровена е Кучкова пред сп. Story.

Израснала без баща, Елена дълбоко в себе си изпитвала нужда от някого, който да я закриля, да се грижи за нея, да я напътства и глези.

"Стефан не беше това, което търсех. Още преди конкурса отношенията ни бяха изстинали вече и живеехме като съквартиранти. Когато спечелих титлата, това вече беше поводът той да се изнесе от къщи. В него харесвах само атлетичното му тяло, но в един момент това вече не ми беше достатъчно. Аз си падам по по-големи, улегнали мъже. Да, той ме обичаше много, но разбра, и решихме, че е по-добре да си останем приятели", признава плеймейтката.

Сваляли я политици, известни бизнесмени, футболисти и светски личности, много от които имали семейства и деца.

"Изкушавала съм се да изляза с някои от тях на вечеря, но не повече. Аз съм флиртаджийка, обичам да се заигравам и да ги дразня. А знаете, когато една жена се дърпа, става още по-сладка", допълва Кучкова.

В крайна сметка в момента се е отдала на бизнесмен, свързан и с политиката, когото случайно срещнала по време на самолетен полет.

"Той е млад, на 38 години, красив, богат, интелигентен, галантен и възпитан. Не обича показността и комплексарските фукни, че е с по-младо гадже, и то с титла за най-красив еротичен модел. За него е важно какво изпитва към мен, и аз – към него. Чувствам се прекрасно", хвали половинката си Елена.

И без да се притеснява, че ще бъде обявена за поредната златотърсачка, чистосърдечно дава своето определение за "мъж с възможности" - не е нужно да е милионер, но не иска да я води по кафета и да си брои стотинките, а да ходят на вечери в изискани ресторанти, както и да може да си позволи спокойно почивка на някое екзотично кътче по света. Дотук сегашният й приятел покрива без проблем тези критерии.

За момента на двамата влюбени им е още рано да обсъждат вариант за съвместно съжителство, но Кучкова е категорична, че струва скъпо на този, който я избере.

Елена Кучкова не крие и пороците. Пийва умерено, пропушила, за да си успокоява нервите, откакто станала известна, и е опитвала наркотици – кокаин и хероин. Не й харесало да се дрогира и счита, че настроението идва много от нагласата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase