Снимка: Reuters

Момиче на 20 години, което в продължение на 15 години е ялo само и единствено чипс, е излекувано с помощта на хипноза, съобщава "Дейли мейл". По този начин Хана Литъл за първи път се нахранила пълноценно.

Девойката страда от селективно хранително разстройство и би получила атака на тревожност дори при мисълта да яде нещо друго, различно от чипс.

Хана никога не би вечеряла с приятелите си, ако не провери менюто на ресторанта, в който ще ходят. Момичето решило да си обърне внимание, след като се наложило да напусне работата си, защото постоянно припадала. Тя преодоляла страха си само с един сеанс с хипноза. По този начин за първи път от повече от десетилетие опитала нещо различно от чипс - яла пица.

Момичето споделя, че проблемите й с храненето започнали, когато била бебе и имала колики. „Страдам от селективно хранително разстройство, откакто се помня. Дори не знам какво в храната ме плаши“, споделя Хана.

Разсъждавайки върху проблема си, тя твърди, че всъщност смесването на различни храни в едно ястие я притеснява. Предпочитала пържените картофи, защото са прости откъм съставки и приготвяне.

„Вече мога да ям всичко“, хвали се Хана и споделя, че любимата й храна е пицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase