fallback

Общ преглед

Великден наближава и мислите ни все повече са насочени към предстоящите почивни дни.

Светлият християнски празник е един от малкото моменти в годината, в които дори световните лидери се отдават на почивка и ваканция заедно с най-близките си хора.

На този етап за германския канцлер Ангела Меркел е ясно, че ще прекара великденските празници по традиция на северния италиански остров Ишиа. Меркел е отсядала там и друг път.

Нейният колега от Великобритания Дейвид Камерън пък ще посрещне празника на Канарските острови със съпругата си Саманта.

По този повод Dnes.bg събра за вас най-паметните снимки от ваканциите на световните лидери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 10 години

Меркел ? Едва я познах , на пръв поглед сякаш тя е със сина си ? Путин все още тренира .. не е необходимо да покриваш световни рекорди ... , Саркози ? Около жена си .. Другите двама ловят риба - и това е спост ? За някои е по добре да обикалят по южните страни и да си купуват плодове и да са седнали на масичката . Обама вероятно е на Хавайте ... изобщо всеки си избира ... !

37

Анонимен

преди 10 години

А нещо за нашите вождове нямате ли? Къде ще прекарат Великден Орешара, Бойко, Костов, Сергейчо...? Там е интересното :)

36

ДДТ

преди 10 години

Колумбе, защо ти беше да се щураш из световните морета и океани.... Виж какво направи ! Джанго яде сладолед и задкулисно дирижира смъртта на милиони хора. И той, и баща и син Буш са внос за Северна Америка. Обаче лош внос, като онова пра-старо ирландско месо... Нито Европа, нито Северна Америка са това, което трябва да бъдат.

fallback