Тереза Райкова, Виктория Колева и Александра Богданска очакват своите наследнички. Снимка: Мис национален отбор
fallback

Националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол ще стартират предстоящия спортен сезон през есента с нови талисмани.

Новите носителки на титлите се избират точно две години след първия конкурс, на който Тереза Райкова, Виктория Колева и Александра Богданска станаха талисмани съответно на футболните, волейболните и баскетболните ни национали.

Трите девойки бяха неотлъчно до отборите по време на състезания, посрещаха и съперниците ни на родна земя.

"Най-важната задача за мен през тези две години като "Мис Национален отбор по баскетбол" беше да върна феновете обратно в залите за баскетбол и да ги накарам отново да повярват в нашите момчета“, споделя Александра Богданска. Родената в Благоевград красавица е половинка на играещия в местния Академик баскетболист Никола Трайков.

Тереза Райкова пък първоначално искала да е талисман на волейболистите, но две години по-късно не пропуска мач на възпитаниците на Любо Пенев и не възнамерява да пропусне нито един мач на националния ни отбор, дори след като предаде короната на новата й носителка.

Определено най-натоварена с ангажименти беше Виктория Колева, която бе навсякъде с волейболистите, включително и на Олимпиадата в Лондон. Въпреки моментите на щастие с националния ни отбор по волейбол обаче, Виктория признава, че няма търпение да предаде титлата, за да може да сключи брак с дългогодишния си приятел.

Тази година кастингите ще старират през май, а записванията за желаещите да бъдат талисмани на националите вече започнаха на сайта на "Мис национален отбор" и на Facebook страницата на конкурса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Петелинов

преди 10 години

И трите дядо Попе.....БГ красота неземна!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Котьооооооо !!!!

5

Георги

преди 10 години

Аз предлагам следващият и по-следващият талисман на националният да бъде Николета Лозанова, защото тя познава най-добре физическите възможности на футболистите... На тези с които е преспала и ще се запознае в детайли с физическите възможности на новите попълнения... :))))))))))))

fallback