Снимка: "Лъки Банско"

Общ преглед

Апартхотел „Лъки Банско“ е изборът за петзвезден хотел на годината на хилядите гласували в Портала на българските общини в конкурса за "Най-добър хотел в Банско през 2014".  Конкурсът, който се провежда за втора поредна година, е изключително престижен, защото отчита мнението на всички, които са гостували в Банско и са се възползвали от възможностите за спорт, отдих и забавление, които предлага градът.

„Лъки Банско“ получава наградата в конкуренция с още три петзвездни хотела, а в конкурса участваха общо 70 хотела. През миналата година Апартхотелът също беше победител в конкурса за най-добър хотел в най-оспорваната категория - хотели с 4 звезди.

От 15 май 2013 г. „Лъки Банско“  е петзвезден хотел, който предлага целогодишна луксозна почивка и множество програми за гостите – за намаляване на килограми, релакс, планински туризъм, обучение на деца по английски език с чуждестранни преподаватели.

В категорията хотели с 4 звезди победител е "Хотел & Спа Астера Банско", а при тризвездните - хотел "Уникато", който спечели конкурса и през миналата година.


Още новини