fallback

Общ преглед

В този студен снежен ден вероятно последното място, където искате да бъдете, е офисът. Едни си мечтаят за снежните писти и любимите ски, а други бленуват за по-топли местенца – плаж, природа, зелени треви...

За всички вас е тази галерия, която ще ви отведе в различни райски кътчета от планетата - от ледените гори на Финландия до джунглите на Бали, и от улиците на Париж до тюркоазените води на Средиземно море.

Както се казва – има за всекиго по нещо. Така че вземете кратка пауза и се пренесете в хотелите, в които със сигурност би ви харесало да бъдете. И ако трябва да изберете само едно от тези места като следващата си ваканционна дестинация , която ще бъде тя?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Tihomir1488

преди 10 години

Достатъчно е да се снабдите с каталога на партия Атака и да посетите всички дестинации където родните националисти се борят за справедливост , равенство и щастие за неоправданите .

23

силвия до цион:

преди 10 години

Айде сега да ми обясните ЗАЩО се заблудихте, че съм ,,много добър човек,,?:) Кой ви излъга, а?:) Май не сте много хитри и интелигентни, каквито ИНСИНУАЦИИ битуват....:) Тия хотелчета за бункерчета ли ги готвехте?:)

22

Hristo

преди 10 години

Млако сте пропуснали да споменете от къде сте откраднали статията! boredpanda/worlds-best-hotels/

fallback