Снимка: Big Brother

Тази вечер, точно в 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на безпрецедентен случай в Big Brother All Stars 2013. За първи път в историята на риалити формата ще бъде изгонен съквартирант не чрез гласуване, а лично от Big Brother.

Довечера Джийсън Брад Люис, който демонстрира своеволност от началото на сезона, ще прекрачи и последната граница. Изпълнителят, който наруши нееднократно правилата в Къщата, за пореден път ще атакува някой от Съквартирантите.

За изненада този път това няма да са двете Златки, а една друга дама от Къщата. След постъпката на Джийсън и категоричния отказ да се съобрази с останалите и с условията в Къщата Big Brother ще накара певеца веднага да напусне шоуто.

Какви ще бъдат действията на Джийсън, които ще предизвикат Big Brother и съквартирантите? Коя дама ще се окажа враг за групата на певеца, ще разберем довечера от 20:00 часа.

Новата мисия „Камък, ножица, хартия“, която започна с примирие и привидно разбирателство, ще бъде отново саботирана. Този път главни действащи лица ще бъдат Киро Скалата и Пенка, които отново ще намерят свои причини, за да не доведат мисията докрай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase