Спящата красавица, Снимка: Michele Moricci,Cosmopolitan

Майли Сайръс успя да спечели сърцата на милиони като момичето на „Дисни" покрай участието си в сериала „Хана Монтана". Певицата и актриса вече смени имиджа си и се превърна в провокативна бунтарка. Майли скъса с детския си имидж и вече иска да бъде разглеждана като секси жена, която обича да ходи по-оскъдно облечена, да се плези и да показва неприлични знаци с пръсти.

Тийнейджърите я обожават, а родителите им се страхуват да не им повлияе негативно и да ги подтикне да правят „глупости". Голяма част от хората я харесваха повече като кротката и невинна героиня на „Дисни". И за да съживи този неин образ аниматорът Мишеле Моричи я използва за свое вдъхновение, връщайки ни към анимационния свят на филмовата компания. Принцесите на „Дисни" влязоха в 21-ви век и вече се обличат и държат като Майли.

В серия от картинки може да видим Снежанка, Бел (Красавицата и звярът), Ясмин (Аладин), Тиана, Мулан, Покахонтас, Аурора (Спящата красавица), Ариел и Пепеляшка, които не са покорни и изплашени, а се дупят, плезят и позират в емблематични за Сайръс тоалети. Сред тях са латексовите бикини и сутиен, с които се появи на наградите на MTV, както и бодито-мече, което се превърна в един от най-търсените костюми за Хелоуин.

Вижте творбите на талантливия италианец, които успяха впечатлят и самата Майли, в галерията на Tialoto.bg. 20-годишната звезда побърза да постне одобрението си за анимациите в Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase