Снимка: архив, Reuters
fallback

Най-скъпата електронна цигара, инкрустирана с 246 диаманта, беше изработена по поръчка за приятелката на руски олигарх, чието име остава в тайна, пише в. "Дейли мейл".

Луксозната вещ e била подарена на дама, която си има всичко, но би искала да се откаже от цигарите. Поръчката била направена от руски милиардер, който е с постоянен адрес в Лондон.

Изработването на изящната електронна цигара, чиято крайна цена е 550 хиляди британски лири, отнело почти пет месеца. Всеки от 2-каратовите диаманти струвал по 1800 британски лири. Но черешката върху тортата е 6-каратов овален диамант на единия край на цигарето, чиято стойност възлиза на 46 хиляди британски лири. Компания му правят 46 жълти кристала Сваровски.

Луксозният продукт е изготвен от издухано венецианско стъкло, обковано с чисто злато. Поръчката била изпълнена от компанията Shisha Sticks.

Британските медии се опитват да разгадаят кой руски олигарх е направил скъпата заявка. Засега е изключено единствено името на Роман Абрамович, който не е с постоянен лондонски адрес, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

bobo

преди 10 години

Aman otra gnusni suvetski murshlazи. Долу Ссср.

12

Я.

преди 10 години

До ShopО-о ***, пак си но линия! Плащат ти да дразниш хората. Не ти се получава, защото си много елементарен. Но след като плащат, давай! То гладно стои ли се. Сега сериозно - нямаш ли капчица чувство за достойнство, за себеуважение? Друг да е, ще се възмути, като го наричат "***".Ти нивгаш не рачи да протестираш. Изглежда наистина си ***.

11

Анонимен

преди 10 години

И олигарха и кифлата са смъртни !А тази с косата не пита "цигарата ти с диаманти ли беше или с тютюн ?", минава и коси !

fallback