fallback

Общ преглед

За победителка в конкурса за красота Мис Свят 2013 беше обявена Мис Филипини Меган Янг, предадоха Франс прес и ИТАР-ТАСС.

Това стана на финалното шоу на конкурса на индонезийския остров Бали, поставено под засилени мерки за сигурност заради заплахи на ислямисти.

Миналата година Филипините бяха втори в конкурса за красота.На второ място е представителката на Франция Марин Лорфелен. На трето е представителката на Гана.

Меган Янг е родена в Съединените щати, но живее във Филипините от 10-годишна. Студентка е по киноизкуство и има няколко участия на екрана. Мечтата й е да прекара живота си зад камерата. Самата тя се описва като амбициозна, обожава книгите за Хари Потър и видеоигрите.

По време на финалното шоу на конкурса журито, както и  зрителите, гласуващи в интернет и чрез есемес, избраха шест основни претендентки за короната от общо 127 финалистки. Това  бяха най-големите красавици на Франция, Испания, Гибралтар, Филипините, Гана и Бразилия, предаде БТА.

Нанси Карабойчева остана извън топ 20.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

бургас

преди 10 години

само *** сред финалистките,омръзна ми да гледам черни жени навсякъде,къде са русите и синеоки жени,баси тъпите конкурси за ***!

64

tatar

преди 10 години

az si gi haresvam vsiçkite bez izkluçeniye

63

tough

преди 10 години

Еееей, все по някоя тъмнокожа ще набутат, само за да покажат колко са толерантни.

fallback