Снимка: curbed.com
fallback

След раздялата си с Деми Мур в края на 2011 г., Ащън Кътчър се изнесе от семейния им дом и започна да се оглежда за свое собствено имение. Благодарение на участието си в ситкома „Двама мъже и половина", на ролята си в биографичния филм за основателя на Apple Стив Джобс, както и на успешните си бизнес дела (Къчър инвестира парите си в технологични компании, от което е спечелил над 100 млн. щатски долара), той реши, че може да си позволи закупуването на ултралуксозен и скъп дом.

Миналата година Ащън се сдоби с модернистична еднофамилна къща с площ от 900 кв. м. Тя се намира в престижния квартал Холивуд Хилс и разполага с пет спални и осем бани.

Къщата е построена през 2006 г., и се отличава с отворена планировка, високи тавани, стени от стъкло, зашеметяваща гледка, инфинити басейн и фитнес зала.

Крайната продажна цена на дома не е потвърдена, но е се говори, че е около 10 милиона щатски долара, което е нищо на фона на състоянието на Кътчър. Ащън е живял в къщата под наем около шест месеца, след като се е изнесъл от сома им Деми.

Самият Кътчър се появи в шоуто на Джими Кимел на живо миналата година през април и сподели, че е сключил сделката за имота, тъй като по това време и Джъстин Бийбър се е оглеждал за нов дом и е искал да купи точно този.

"Наложи се да купя къщата, защото си мислех, че той ще я отмъкне под носа ми, а не исках да я загубя. Джъстин ме принуди да я купя!" Интересно дали приятелката на Ащън Мила Кунис се чувства уютно в стъкления имот.

Вижте снимки на модернистичния имот в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

кинефен лукс

преди 10 години

8 бани????? Само за двама ,големо сране ще падне хахаххаха

7

Анонимен

преди 10 години

Не е *** хубава украйнка си е взел а и къща за милионери късмеглия е този ***.

6

batevale

преди 10 години

Добро решение! Ако бяха от метал ,вече щеше да спи на открито...........

fallback