Жени Калканджиева, Тачо и малкият Жорко Снимка: архив, Булфото
fallback

Жени Калканджиева потвърди появилите се слухове, че със съпруга й Тачо сa разделени и тя дори вече е подала молба за развод.

"Явно отношенията ни са изчерпани и сме в процес на развод. Време е всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него", споделя тя в интервю за сп. „Story”.

Освен че слага край на брака си, Жени разкрива, че все още законният й съпруг вече се е изнесъл от дома им и в момента живее с любовницата си Зорница. 

Жени е категорична, че не жена е причина за кризата в отношенията й с Тачо, а раздялата им е съвкупност от много обстоятелства.

„Аз съм по-самостоятелна и не съм от този тип женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и да се тръшкат. Независимо с Тачо или с който и да е мъж, в тази ситуация аз реагирам по този начин. Просто давам свобода“, категорична е Калканджиева.

Шефката на „Визаж“ отсича, че не е готова на компромис и ако любовта е приключила, никой не трябва да се насилва.  
Малкият Жорко засега само пита къде е баща му, но аз му казвам, че е на работа. В интерес на истината той го вижда, обръща му внимание, посочва Калканджиева и допълва, че няма да допуснат каквото и да се случва в живота им, то да влияе на детето.

Според „Story” въпросната Зорница всъщност е Зорница Линдарева, модел, на 31 г., печелила е конкурсите Miss Summer 2010 и Miss Exotic Monte Carlo.

Калканджиева и 10 години по-младият от нея Стефан Манов-Тачо вдигнаха сватба на 31 август 2007 г. През септември 2009 г. се роди синът им Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Месия

преди 10 години

Браво! Така!

66

Николова

преди 10 години

За тези ,които пишат,че Жени е дърта кошница-та то и любовницата не е млада,дори и тя е по-стара от така наречения Тачо.Най-вероятно причината за раздялата не е възрастта.

65

steiger

преди 10 години

Прочетох статията и го преместих в другия крачол.

fallback