Снимка: Reuters
fallback

Ако често заспивате пред телевизора, пъшкате, докато се навеждате и избягвате да вдигате тежки предмети от страх да не се сецнете, трябва да посрещнете горчивата истина - вече остарявате, пише британският "Дейли телеграф", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 души.

Ако човек не е "в час" със съвременните изпълнители, дразни се от шумните заведения и предпочита да се развлича у дома вместо навън, може да е сигурен - старостта наближава.

Пълното неведение по отношение на новите технологии, както и недоволството от телевизионните програми и заспиването пред телевизора също са издайнически признаци за идващите дни.

Проучването сочи, че остаряването тревожи 58 процента от анкетираните. Хората най-често се притесняват да не загубят паметта и физическите си сили, боят се от заболявания, самота и липса на пари.

Проучването още разкрива десетки признаци на остаряването, сред които са чувство за скованост, използване на изрази като "по мое време" и "когато бях млад”, загуба на коса и окосмяване на други места по тялото - уши, вежди, нос, лице, забравяне на имена, заспиване пред телевизора и недоволство от съвременните телевизионни продукции, оплакванията от повече неща и други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

моджо

преди 10 години

Ау, ми аз съм остарял бре :)

10

1

преди 10 години

Прибирам се от тежка физическа работа след 10-12 часов работен ден към 7-7.30 вечерта. Ям, пия една ракия и се изпъвам на дивана пред ТВ-то. След 10 минути гледане на кака Пенка с праха за пране вече съм заспал, а съм на 24 години. След като няма какво да ми привлече вниманието и дават само реклами за превръзки, онова за самолета и тем подобни глупости си заспивам като пич.Това брои ли се за старост?

9

Zaz

преди 10 години

Какво идва, когато много се надуваш?

fallback