Снимка: Reuters

Бавният интернет вече е сред водещите причини за семейни скандали в модерното общество, пише в днешния си брой "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Оказва се, че милиони гневни хора в света дават воля на гнева си срещу бавния интернет, като хвърлят предмети по компютрите си и карайки се с любимия човек.

Проучването разкрива, че хората прекарват 13 минути на ден, равняващи се на 11 дни годишно, в очакване уебсайтовете да заредят. И тъй като интернет става все по-достъпен благодарение на високотехнологичните джаджи, вероятността човек да изгуби търпение и да избухне срещу мудността му също ще се увеличава.

Десет процента от анкетираните споделят, че нивата им на стрес се покачват, когато връзките в интернет се разпаднат. Около 14 процента от участниците в допитването пък се тревожат повече за достъпа си до интернет, отколкото за това дали ще пропуснат рождения ден на любимия човек.

Най-често хората се нервират, когато връзката се разпадне, докато пазаруват онлайн или докато гледат телевизионни програми или филми в мрежата, сочи проучването.

Проблемите с връзката пък моментално правят хората раздразнителни, което се отразява на връзката в една двойка или семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase