Снимка: Булфото

След 13-седмична надпревара най-младата двойка в Dancing Stars – Ангел и Дорина, бяха провъзгласени за „Крал и кралица на бала”. Зрителите гласуваха за тях с внушителните 68%, втори останаха Стелла Ангелова и Наско Месечков с 32%, трети се класираха Елен Колева и Калоян.

Големият финал на шоуто хвърли в директна битка за победа трите най-добри двойки, които трябваше да преминат през 3 предизвикателства – фрийстайл, общ ча-ча танц и любимия танц на всяка една от двойките. Триумфът на победителите бе поверен изцяло на гласовете на зрителите, а журито снощи беше в ролята на ментор.

Жребият да танцуват отново първи, но този път на финала, пак не донесе късмет на Елен Колева и Калоян. Техният нов фрийстайл танц по мюзикъла „Чикаго” беше истинска експлозия от страсти, оценена като блестяща холивудска продукция от Галена Великова. Защитници на актрисата и танцьора бяха нейната майка, певицата Райна, Дони и Нети.

Стелла и Наско влязоха в обувките на Елвис Пресли за своя нов танц, който представи най-добрите им качества – техника и бързина. В тяхна защита в залата бяха майката на Стелла – треньорката Ефросина Ангелова, журналистът Сашо Диков и шампионката Мария Гроздева. На финала Стелла не пропусна да се извини на Калин Сърменов за непристойното си изказване от миналото предаване.

Ангел и Дорина се сляха нежно в изпълнението си по песента на Labrinth feat. Emeli Sandé - Beneath Your Beautiful и представиха най-сложната хореография на вечерта. Емоциите не подминаха младия музикант, когато думата бе дадена на баща му и последва дълга и сърдечна предръдка между баща и син. Рафи бе в отбора защитници на Ангел, Мария Илиева също призова феновете да гласуват за него.

Големият хит на Уитни Хюстън “One Moment in Time” оживя на сцената в Dancing Stars, изпят от Мариана Попова, Мария Илиева и Люси Дяковска. В залата бяха и всички останали участници в танцовия формат – Ицо Хазарта, Латинка Петрова, Капка Георгиева, Люси Иларионов, Део, Глория, Наталия Кобилкина,
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase