Снимка: Dreamstime

Да си жена в днешно време, не е никак лесно. Не само, че трябва да се грижиш за себе си, а и за любимия, детето, родителите, приятелите... Стресът, напрегнатото ежедневие и проблеми често отнемат от здравето и естествения чар и красота на всяка от нас!

Не отнемат обаче суетата и желанието да запазим женствеността и неповторимото си излъчване и в това няма нищо лошо, стига човек да знае как по най-добрия начин да се погрижи за себе си.

Вие години наред се доверявате на Tialoto.bg и ние решихме да ви се отблагодарим, като ви помогнем да се впуснете в едно пътешествие, в което да опознаете себе си и да събудите тялото и душата си за нов живот!

На 18 май от 14 ч. до 19 ч. в Mall of Sofia ще се проведе събитието на Tialoto.bg "Влез в tialoto си!". Специално за вас сме събрали различни специалисти от сферата на здравето, красотата, модата и лайфстайла като цяло, които ще ви обърнат индивидуално внимание.

Te ще ви посъветват какво да направите, за да се почувствате здрави, секси, отпочинали и самоуверени – за да се почувствате добре в tialoto си!

Научете още за събитието на Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase