fallback

Общ преглед

Филип Киркоров отново удиви публиката. На дефилето на дизайнерката Елена Супрун в рамките на Седмицата на модата Mercedes-Benz в Москва певецът излезе на подиума в тоалет, който мнозина в началото възприеха като сватбена рокля.

Сватбената рокля е традиционният финал при представянето на нова колекция при мнозина дизайнери, като в този момент към модела на подиума се присъединява самият дизайнер, за да приеме аплодисментите и поздравленията.

На финала на дефилето на Елена Супрун неочаквано се появи Киркоров в белоснежен тоалет. Все пак това се оказа не рокля, а костюм с наметало, пише delfi.lv.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 11 години

Филип е велик,в това няма нищо лошо - добре изглежда в роклята. То това не е баш рокля,по-скоро перелина. Който е ограничен и с предразсъдъци няма да разбере. Но е факт ,че това е един от най-известните певци в Русия.

22

Анонимен

преди 11 години

Balgarskoto lice na ruskata chalga!

21

д-р Менгеле

преди 11 години

Арменчето е сбъркано по рождение! Абсолютен комплексар, готов и гол *** да покаже, само да му обърнат внимание.В Русия попадна на баба Ала и се издигна повече, отколкото можеше изобщо да си мечтае.Като певец е гола вода, като артист е жалък гей, а като човек е пълно нищожество.Спомнете си споровете в съда с българските автори на песните му!Нищо нуе става от тоя ***, освен булка в сливенския затвор. Там *** така ще го ***, че ще пропее съвършено на фалцет!

fallback