Снимка: manhattanscout.com

През изминала година дали заради кризата, или поради някаква друга лична причина, много знаменитости се разделиха с част от домовете си, като повечето от тях загубиха от продажбите заради срива на цените на недвижимите имоти в САЩ.

Джон Бон Джоуви е пореднатам която ще се раздели със свое жилище. Певецът продава апартамента си в Ню Йорк.

Джон живее със семейството си в Мидълтаун, Ню Джърси, а жилището в Манхатън винаги е било от второстепенна важност за него. За съжаление имението на Джон в Ню Джърси, което е на стойност 24 милиона долара, пострада доста от ужасяващата буря Санди (през октомври 2012 ) и вероятно той има нужда от средства за ремонт.

Ето защо изпълнителят е обявил за продажба своя луксозен мезонет, който се разполага на площ около 700 квадратни метра за "скромната" сума от 42 милиона долара. Тази цена е доста висока за пазара на недвижими имоти в Ню Йорк и едва ли скоро жилището ще си намери купувач.

Според обявата мезонетът има гигантска дневна, пет спални със собствени санитарни възли, домашно кино, камина на дърва, 11-метрови тавани, както и няколко озеленени тераси с хубави, панорамни гледки към хубавите части на Голямата ябълка.

Апартаментът е напълно обзаведен и е разположен в нова сграда.

51-годишният певец е женен за гаджето си от гимназията – Доротея, от която има четири деца.

Според експертите по недвижими имоти от американската агенция "Corcoran Group" реалната цена на имота е не повече от 20 милиона долара, а исканата цена е оставена от тях "без коментар".

Вижте повече снимки на скандално скъпото жилище на Бон Джоуви в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase