Снимка: архив, Reuters
fallback

Хората са станали зависими до такава степен от мобилните си телефони, че ги проверяват на всеки 6,5 минути, пише в."Дейли мейл", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на компания "Нокиа".

Данните от анкетата показват, че денят на мнозина започва с поглед към телефона, тъй като използват алармата му за събуждане.

Телефонът е и последното нещо, мяркащо се пред очите на потребителите преди заспиване.

Междувременно хората проверят мобилните си телефони средно по 150 пъти за 16-часов период в будно състояние.

Всекидневно потребителите осъществяват, приемат или избягват средно 22 телефонни обаждания, изпращат или получават 23 SMS-а и поглеждат часовника на екрана 18 пъти.

Други обичайни занимания с мобилния телефон включват настройки на алармата, правене на снимки, игри и слушане на песни, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

G

преди 11 години

Правете пари от вкъщи или от офиса !!! --->sumixs/?ref=1426250 <----След всяко клипче , което ще изгледате в сайта ще получавате по 9 долара , след като отговорите на 8 въпроса. ЛЕСНИ И БЪРЗИ ПАРИ!!! Опитайте и няма да съжалявате !!!!

18

Името

преди 11 години

Аз се обаждам по макс 15 пъти на месец, на мен ми се обаждат пак около толкова (аре дори и 20 да е тая цифра) Нямам facebook... Обаждам се на 1 и същи човек предимно за едно и също нещо на мен ми звънят (в тия 15 пъти, хора на които 13 пъти не дигам ...). Човек има 2 избора, да свикне с тоталната простотия на всички заобикалящи го (освен, ако не я забелязва, в който случай е част от нея) , или да свикне с адска самота... Моя е грешния избор, тъй като всичко се базира на колективизма ... но ...

17

Анонимен

преди 11 години

абе, ако му трябваш на някой много и без джесеме те намира, и то без проблем.

fallback