Хейгън ще получи короната от предшественичката си. Снимка: Reuters
fallback

23-годишната жителка на Бруклин Малори Хейгън бе коронясана като "Мис Америка" в Лас Вегас, съобщи Асошиейтед прес.

Хейгън спечели титлата след впечатляващия си танц под ритъма на песента "Get Up Off of That Thing" на Джеймс Браун. Освен това на въпроса на журито дали в училищата трябва да има въоръжена охрана, тя отговори, че "на насилието не трябва да се отвръща с насилие".

Хейгън получи чек за 50 000 долара и обсипана със скъпоценни камъни корона, която ще й принадлежи една година. Новата "Мис Америка" увери, че възнамерява да събере средства за борба срещу детското насилие.

На второ място в конкурса остана "Мис Южна Каролина" Али Роджърс, а на трето - "Мис Оклахома" Алиша Клифтън. Хейгън победи също редица други свои съпернички в конкурса, които напоследък привлякоха медийното внимание - "Мис окръг Колумбия" Алин Роуз планира да се подложи на двойна мастектомия, за да намали риска от рак на гърдата, след като заболяването е причинило смъртта на майка й, баба й и сестрата на баба й.

"Мис Монтана" Алексис Уайнман е първата участничка аутистка в конкурса. "Мис Айова" Марая Кари пък е засегната от синдрома на Турет, а "Мис Мейн" Моли Бушард трябвало да отслабне с 23 кг, за да спечели титлата в своя щат.

Първият конкурс "Мис Америка", в който могат да участват девойки на възраст между 17 и 24 години, се е състоял през 1921 г., посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Lacoste

преди 11 години

Малко "Кроки" си е тая, няма какво да се лъжем ;)

32

VIP YE

преди 11 години

lele malee kolko e obiknvenna taq

31

Мачо

преди 11 години

Хамбургери, бира и блондинки - това им дай на хамериканците.

fallback