Клуни обича да позира за Martini, но много негови колеги не се хвалят с участията си в реклами. Снимка: Martini
fallback

Свикнали сме да ги гледаме на големия екран, но когато една личност се превърне в звезда, тя веднага става желана за рекламно лице. И когато марката е голяма, известна и уважавана, това е ок. Но има реклами, които са меко казано странни и дори комични. Тогава лидерите от актьорските редици не се гордеят със своите „роли", но пък кой отказва някой допълнителен хонорар?

Не би ни направило впечатление, ако видим Джордж Клуни да рекламира с много чар и класа Martini или пък Натали Портман да мига изкусително със спиралата на Dior.

Има обаче много реклами, които по една или друга причина си остават скрити за масовия зрител. Повечето са на английски със субтитри на съответния език, тъй като не са предназначени за англоговорящия пазар, а за Далечния Изток... или студения Север.

Вижте как Брад Пит се превръща с буен служител и изпочупва копирна машина заради кафето, което е изпил, и как Мадона побеждава златен дракон, за да се сдобие с чаша специално саке. А Натали... тя просто е родена да върти меча, след като е ползвала един конкретен шампоан.

Натали Портман в реклама на шампоан Lux Super Rich

В тази реклама Натали Портман се явява на прослушване за роля. Дамата показва завидни умения с меча и изведнъж се трансформира в нежна красавица с ефирна рокля, чиято коса привлича погледа повече от бойните ѝ умения.

Рекламата е предназначена за японския пазар.

Вижте нея и останалите непознати реклами в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 11 години

abee ja si gledaite rabotata s tez reklami..

3

билборд

преди 11 години

Хабава реклама и сиамските близнаци са подходящи

2

Анонимен

преди 11 години

Obicham tqloto.bg i vsichki prepradki ot dnes.bg

fallback