fallback

Общ преглед

Американката Оливия Кулпо стана Мис Вселена 2012 в Лас Вегас. Тя получи своята корона от миналогодишната победителка в конкурса Лейла Лопиш от Ангола.

Дъщеря на музиканти, новата Мис Вселена свири на виолончело, а нейни хобита са да ходи на концерти и на кино и да посещава музеи. Друго нейно любимо занимание е да кара хората да се смеят.

Освен своята корона, инкрустирана с перли и диаманти, Кулпо получи още 45 хиляди долара за обучение в Нюйоркското училище за кино и телевизия.

Според правилата на конкурса тя ще пътува по целия свят през 2013 г. с благотворителни цели. Журито, остави на второ място филипинката Жанин Тугонон, а на трето - представителката на Венецуела София Есер.

В надпреварата за короната участваха представителки на общо 89 държави.  Церемонията започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите при масовото убийство в град Нютаун, в североизточния американски щат Масачузетс, в петък.

Представителка на САЩ печели конкурса Мис Вселена за първи път от 15 години. За последно Брук Лий бе коронована през 1997 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 11 години

VSICHKI ZAVIJDATE !!!!!!!!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 11 години

Бих я оплодил.

82

аз

преди 11 години

От пред е с изкуствени зъби!

fallback