fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Julian

преди 11 години

Да забавно е, но след като е станало популярно значи вече е банално.Добре е човек сам да помисли за забавен подарък или забавното му поднасяне, а не да разчита на клишета.Преди години коледния подарък на жена ми го увих в тоалетна хартия вместо в стандартна опаковка, на другата скрих бележки по цялата стая които разкриваха къде е скрит и други подобни, важното е да се забавляваме, а ако вложим и нещо свое още по добре :)

10

Анонимен

преди 11 години

Хаха, супер забавно клипче. Много се смях. Идеята с извратените пуловери е много добра. Напомни ми за преди няколко години, когато с колегите от фирмата един петък след работа си направихме freak шоу. Всеки дойде облечен по най-откачения начин, който му е хрумнал - е, тогава какъв смях беше и колко алкохол се изпи...още ме боли главата, като се сетя. И имайте предвид, че не сме били по на 20 години тогава. Повечето бяхме към 30-35 годишни. Важното е дух да има, всичко друго е лесно.

9

до 6

преди 11 години

"Нещастниците пак излазиха от панелките си да плюят и мразят.". Понеже ти си роден във фамилния замък, нали? Я да видим кой плюе и мрази тука.

fallback