Диего Марадона и Вероника Охеда Снимка: Reuters
fallback

Жените на прочутия футболист Диего Марадона се изпокараха и дори стигнаха до съд, пише италианският в. "Кориере дел медзоджорно".

Неговата настояща спътница в живота Вероника Охеда, която е бременна в шестия месец, се е оплакала в съд в Буенос Айрес, че бившата съпруга на шампиона - Клаудия Виляфане, я заплашвала. Резултатът от оплакването бил, че съдът издал ограничителна заповед.

Съгласно нея Клаудия и двете й дъщери от Марадона - Далма и Джанина, нямали право да се доближават на разстояние от 300 метра от къщата на Вероника до раждането на бебето й.

Според приближени на Марадона, който се намира в Дубай, той бил страшно разгневен от действия на Вероника. Тя дори не го била информирала какво смята да прави спрямо Клаудия.

Очевидно на Марадона не му стигат проблемите с досегашните му жени, защото според аржентинския в. "Диарио популар" той си е намерил нова приятелка. Ставало дума за 36-годишна аржентинка, пребиваваща в Испания, където била рекламен агент на международна компания.

Марадона се запознал с красавицата, чието име не се споменава, на летище, но не се уточнява кое.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

c

преди 11 години

"Диарио популар" е най-доброто име на жълт вестник, което съм чувал. А дон Диего е най-великият футболист.

9

ДО 10

преди 11 години

И РЪКАТА МУ БЕ ФАКИР.......НЯМАШЕ ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТА НА СПОРТМЕН........МАРАДОНА

8

Анонимен

преди 11 години

Спор няма, че е дебел и не представлява нищо особено. Но като футболист беше велик. Не един от най-добрите, а най-добрия сред добрите за своето време. Просто факир с топката. Докато съм жив ще се прекланям пред футболния му гений.

fallback