Бен Лий Снимка: YouTube
fallback

Цигуларят Бен Лий, който може да свири "Танцът на бръмбъра" със скорост средно 15 ноти в секунда, бе обявен за най-бързия човек на планетата, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Журито и учените, работещи по предаването "Свръхчовек", гласуваха единодушно за 32-годишния музикант, след като той измести силната конкуренция в лицето на стрелеца Джери Микулек и бейсджъмпъра Фроде Йоханесен.

Изследователите са използвали електромагнитни импулси, за да следят мозъчната активност на претендентите.

Бен Лий е признат и за най-бързия цигулар в света. Той свири от петгодишен и вече е застраховал ръцете си за три милиона британски лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

BG

преди 11 години

Не са анализирали изпълненията на ИВО ПАЗОВ - ИБРЯМА.

20

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Още ли не ете е застрелял някой негро бе брато.и без това работиш с фалшижи еврейски пари.

19

Анонимен

преди 11 години

Аз работя на Wall Street. Tова е главната улица на Финансовия район в Манхатан, Ню Йорк. Аз сьм материално обезпечен и се занимвам сьс спекулативни финансови операции, сьщо така сьм началник и ползвам 6 монитора да следя движението на финансовите инструменти, за да намалявам до минимум изложението на моите авоари кьм различните видове риск....Живея в триетажен апартамент в Манхатан и имам басейн на покрива, завьршил сьм Харвард и с лекот а ползвам компютри. Ползвам и доста чужди езици.Управлявам престижна финансова група на Wall Street в Манхатан и бих искал да споделя че си спомням как на времето изнасяха списьци с резулатите от изпитите пред училищата. На мен много ми се отдавахa математиката и физиката и логично се насочих кьм финансите, кьдето ползвам математически прийоми да намалявам изложението на бложените авоари кьм безмилостните закони на финансовите световни пазари.Сега сьм в Манхатан и на времето приех с отворени обятия вьзможността да осьществя мечтите си и да уча в Харвард, кьдето се омагьосах от заплетеността на финансовите пазари и реших да насоча усилията и дарованията си (имам наклонностти кьм точните науки) и да се обезпеча стратегически финансово благодарение на моите заложби да познавам и прогнозирам рисковете на акциите и други финансови инструменти. В момента с лекота ползвам компютьр и просто не бих могьл да си представя дори за минути да няма интернет, та то тогава всичко ще се срине. Желая ви успэ вьв вашите начионания и дано ако не ме надминете, поне наполовина да ме застигнете.

fallback