Снимка: jogjahunian.com
fallback

Ако искате да разделите едно голямо помещение на две или няколко по-малки, то стъклените стени и прегради са едни от най-подходящите за това. С тях ще постигнете целта си без много усилия, без мръсна работа и зидария, а и с по-малко пари.

Проблемът на големите стаи е, че понякога не предлагат достатъчна неприкосновеност на личния живот и никога в тях не може да се използва цялото пространство по оптимален начин.

Затова едно голямото помещение може да бъде разделено на минимум две и така ще се увеличи полезността му. Освен това стъклената стена увеличава естетическата стойност на стаята и като цяло ѝ внася нотка екзотика/

Стъклената преграда/ стена може да бъде най-приемливият вариант във вашия случай, тъй като не отнема от светлината на помещението, а освен това стои ефирно, елегантно и много съвременно.

Има огромно разнообразие от подобни стъклени стени, които могат да бъдат съчетани с алуминиева или дървена рамка, могат да бъдат от матово или прозрачно стъкло, могат да бъдат плъзгащите се или статични, могат да бъдат изработени и в различни стилове.

Освен това, ако в бъдеще ви се наложи отново да разширявате помещението към първоначалния му размер, можете просто да демонтирате стъкления разделител бързо и лесно, което го прави още по-практичен.

Елегантните и в същото време практични стъклени стени и разделители можете да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

kris

преди 11 години

Много добра идея.Зависи кои икак ще изпълни и с какви материали.Днес се строят цели здания от стъкло.Знам един апартамент ж кооперазиа на 2 калкана с дълаг,огромен хол осветен само от един прозорез. Като поставиха стаклени врати и остъклиха дъното към двора стана истинска резидензия. \така че зависи,, каде, как и кои...

13

Даола

преди 11 години

Не е препоръчително за дом, защото е красиво, но създава неуют - освен това то не се чупи, но човек може да си счупи в него главата.Японците с малките си леки къщички са го измислили отдавна и днес големите им архитекти го прилагат и в апартаментите.Известният архитект и професор Кикутаке ми разказваше, че в неговите сгради, строени на платформи в морето, има възмможност за преместване чрез плъзгане и разгъване на леки стени на релси в апртаментите. нов нобственик, ново вътрешно разпределение.

12

king_for_a_day

преди 11 години

Наистина ли има хора, които вярват, че това стъкло се чупи, ако се заблееш и се блъснеш в него? :DDD Вратата на дневната ми е стъклена и е изпробвана :DЗамислям се за стъклена преграда в банята вместо душкабина, но цената ме спира. Иначе и в жилищните помещения биха могли да имат приложение, определено разчупват интериора, но в конкретната статия журналистите и/или преводачите не са прозрели нещата... зае***и...

fallback