fallback

Общ преглед

Ливанският дизайнер Ели Сааб представи новата си колекция за пролет/лято 2013 на Седмицата на модата в Париж. Сааб сякаш е пренебрегнал стриктните си канони този път.

Ливанският дизайнер залага на приключенския дух с графични детайли и флорални принтове. Роклите с украса от пайети обаче не са забравени - този път са в небесносиньо и яркочервено.

Палитрата от цветове за следващата пролет и лято е обновена и включва кобалтово синьо при дългите и къси рокли от муселин.

Сааб е заимствал също някои неща от модата през 90-те години на миналия век, като е проектирал облекла с черно-бели геометрични линии, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

kireza

преди 11 години

Всичките й роклички са хубави,но това което е в тях е най сладкото....Красиво дете,няма защо да си кривим душите!Бог я е надарил със всичко красиво от homo sapiens......:)))))))))))))))))

11

имигрант

преди 11 години

До: номер 8Абе разруха, разруха, ама нашата разруха е много по-голяма от тяхната!!!Те колко войни са водили, и пак са по-добре от нас!Бил съм в Бейрут, все едно се намираш в Маями - защото е на брега на морето и по централните булеварди са засадени палми. Бизнес сгради, небостъргачи, банки ...Абе - бедна ти е фантазията да знаеш!С очите си видях и разрушените квартали, но пак са по-добре от нас!Тук комунистите за 68 години оставиха по-голяма разруха от Втората Световна Война!!!

10

до предния

преди 11 години

Май най ти харесва каката, дето ги носи.

fallback