Обама определено е в сигурни ръце. Снимка: Reuters
fallback

Собственик на пицария във Форт Пиърс, Флорида буквално вдигна във въздуха американския президент Барак Обама при мощна мечешка прегръдка.

Държавният глава е на предизборна обиколка с автобус из щата и в неделя изненадващо се отбил в ресторанта на Скот ван Дюзър.

„Скот, какво става, човече? Ти си най-якият собственик на пицария, който съм виждал“, казал свойски Обама.

46-годишният Ван Дюзър определено е голям мъж – висок е 1.90 м и тежи близо 118 кг.  След като вдигнал като перце президента, Обама се възхитил на глас на мускулите на собственика на ресторанта.

„Вижте тези оръжия! Ако ям от твоята пица, ще изглеждам ли и аз така?“, поинтересувал се американският президент.
Ван Дюзър, който всъщност е републиканец, обяснил, че през ноември 2008 г. гласувал за Обама и ще го направи пак на изборите тази година, пише Ройтерс.

„Не гласувам по партийна линия, а за този, когото харесвам“, уточнил Скот.  Запитан дали не се е притеснявал, че агентите на „Сикрет Сървис“ ще се намесят, когато е вдигнал президента във въздуха, Скот заяви: „Обама каза, че всичко е наред, стига да не го отнеса нанякъде“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Мона

преди 11 години

Охраната му е изпаднала в потрес,предполагам !

36

Анонимен

преди 11 години

Тия пицарии са складове за разпространение на наркотици.

35

mlad6ito

преди 11 години

иначе тфа си е да покажат колко е земен г-н президента нали ще го вдигне така и гардовете ще го тръшнат на земята и ще стъпят върху негол.

fallback