Жената тръгва на почивка с по 28 тоалета. Снимка: архив, Reuters
fallback

Жените взимат до 28 тоалета за едноседмична почивка, но 80 процента признават, че не използват всичко от багажа си, съобщи в. "Дейли експрес".

Повечето жени използват само две трети от взетите дрехи, а една четвърт признават, че много тоалети остават неразопаковани в куфара.

Десет процента от анкетираните 2000 жени сменят по седем тоалета на ден, когато са на почивка.

Това обаче предизвиква непрекъснати кавги с мъжете им, пише БТА.

"На почивка човек върши различни неща и за всички са необходими специални дрехи - каза Бернадет Лъшър от направилите анкетата магазини "Теско". - Край басейна се носят бански, а следобед се обличат шорти. За вечеря трябва шикозно облекло. Това може да превърне стягането на багажа в кошмар, особено ако човек пътува със самолет".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Нерез

преди 11 години

"Не целта им е да ви оберат!На плажа по бански,където няма контене най-добре се вижда.А и думата трещят е неумесна за жени."Анче, абе тя да ми даде да я разпоря като зряла диня, пък после ако иска да ми вземе 10-те лева от плажната чанта. Думата "разпоря" умесТна ли е за една дама?

26

Анонимен

преди 11 години

Това най-добре сам да се погрижиш за него.После да не плачеш.

25

Ани 2

преди 11 години

Не целта им е да ви оберат!На плажа по бански,където няма контене най-добре се вижда.А и думата трещят е неумесна за жени.

fallback