Направиха халка с надпис "женен/омъжена съм" от вътрешната страна, който "маркира" пръста. Снимка: архив, Reuters
fallback

Брачната халка е символ на вечната любов, но не и според прелюбодейците, които я свалят, когато кръшкат. Склонните към изневери мъже и жени обаче трябва да внимават – американска компания пуска на пазара пръстен, който издава семейното положение, колкото и да се опитва някой да го скрие, пише в. "Сън".

Титаниевата халка има надпис "Женен/омъжена съм" от вътрешната страна, който "маркира" пръста. Дори и да бъде свален пръстенът, отпечатъкът от надписа остава. Ако някой семеен мъж посети бар и бъде запленен от знойна красавица, е безполезно да маха пръстена си, защото издайническият надпис ще се вижда, макар и за кратко.

Халката срещу изневери се предлага от сайта TheCheeky.com. Цената на верността е 550 долара. Създателите на пръстена защитник на брака са се вдъхновили от раздухваните от медиите истории за изневерите на знаменитости като Тайгър Уудс и Арнолд Шварценегер, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 11 години

Томасе, Христос си го пази за себе си. Ставаш смешен и банален вече, но може би така ти харесва :)

19

Томас

преди 11 години

15 Не всичко приключва на този свят. Вярността не е гаранция за добър брак, нито е всичко. Тя е само част от нещата. За да е добър бракът има друго средство, което работи - вяра в Христос.

18

Томас

преди 11 години

17С това показваш само глупостта си

fallback