Цялата композиция буквално подгизна. Снимка: YouTube

Ако има ден, в който мъжете наистина трябва да се държат като рицари пред половинките си, това е сватбеният им ден. Това определено не важи за Ерик и Меган Уолбър.

Двамата младоженци и приятелите им са се наредили за снимка на малък кей на езеро до град Шелбивил, в американския щат Мичиган. Изведнъж кейчето поддава и гостите и пресните съпрузи се оказват във водата.

За господин Уолбър се оказва далеч по-важно да излезе на брега, отколкото да помогне на съпругата си, която се опитва да намери изчезналите си обувки, докато огромната й сватбена рокля буквално подгизва.

"Първата ми мисъл беше: "Леле, какво стана? Не мога да повярвам, че наистина се случи! Всъщност ми стана доста смешно", разказва пред 24 Hour News 8 госпожа Уолбър, цитирана от "Дейли мейл".

Непредвиденото къпане е уловено от оператора на тържеството. Сватбарите тъкмо приключили вечерята, когато фотографът им казал да отидат до езерото за няколко снимки.

"Около половин минута след като застанахме там, кейчето изведнъж започна да се накланя. В следващия момент просто тръгнахме надолу и се оказахме във водата", разказва господин Уолбър.

В крайна сметка, след като излезли от водата, всички се заливали от смях. Вечерта на госпожа Уолбър също не била напълно съсипана. Тя облякла роклята, с която била на репетицията на сватбата и продължила да се забавлява.

"Всъщност се получи увлекателна история. Един ден ще я разказвам на внуците си", казва през смях младоженката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase