Мис Охайо Одри Болт (първата вляво) Снимка: Reuters
fallback

Още преди Оливия Кълпо от Роуд Айлънд да стане Мис САЩ в неделя, вероятно беше ясно, че с короната няма да окичи главата на Мис Охайо.  23-годишната блондинка Одри Болт сътвори гаф по време на кръга с въпроси и отговори.

Красавицата трябваше да посочи филм, в който жена е представена по положителен начин. Одри повдигна вежди и избра... ролята на Джулия Робъртс в "Хубава жена". С широката си усмивка Одри явно не осъзна, че всъщност дава за пример за подражание проститутка, спасена от богат по-възрастен мъж.

"Във филма имаме прекрасна красива жена – Джулия Робъртс, на която й е трудно, но знаете ли какво? Тя стига до върха и не допуска никой да й се пречка по пътя", аргументира се блондинката.

Не за пръв път участничка в конкурса Мис САЩ показва пропуски в общата си култура.

Преди самата надпревара част от мераклийките за титлата участваха в препитване в телевизионно шоу, на което стана ясно, че много от тях не могат да посочат името на американския вицепрезидент.

От 11 запитани хубавици само 5 успяха да назоват Джо Байдън. Сред девойките с верен отговор е и победителката в конкурса Оливия Кълпо.

Oще по темата

Кандидат-миските се запънаха и на въпрос за текста на популярната американска патриотична песен "America the Beautiful", която задължително се изучава в училище. На въпрос какъв цвят са вълните от житата в песента, само 3 от 7 девойки отговориха правилно – кехлибарени.

Останалите се опитаха да налучкат, като предположенията бяха от "бронзови" до "сиви". Една от красавиците дори попита дали може да се обади на приятел за помощ.

Участнички от предишни конкурси също са предизвиквали смях със свои отговори.

През 2007 г. участничката в конкурса Мис Тийн САЩ Лорън Кейтлин Ъптън от Южна Каролина беше запитана защо една пета от американците не могат да намерят страната си на картата.

"Лично аз смятам, че американците не могат да го направят, защото някои хора нямат карти", беше отговорът на момичето. Вместо да спре дотук, тийнейджърката продължи да плещи още по-големи безсмислици: "Вярвам, че нашето образование – в Южна Африка и Ирак, тук в САЩ трябва да помогне на Южна Африка и Ирак, и на азиатските страни да изградят нашето образование, за да подобрим бъдещето на нашите деца".

Странният несвързан отговор беше гледан над 50 милиона пъти в YouTube.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 11 години

Nice :)

75

дърт

преди 11 години

Филма си го биваше, жената / *** беше страхотна и не се изненадвам за симпатията. Не намирам никаква изцепка. Те в политиката влизат какви ли не порнозвезди та.., ай са.

74

Анонимен

преди 11 години

"*** за пример" - естествено казва се Мглн Кнв - първа политическа.

fallback