Снимка: Eurochicago.com
fallback

В Чикаго се състоя първият по рода си конкурс "Мис Българка в САЩ", съобщи уебсайтът Eurochicago.com.

За победителка в конкурса беше обявена Росица Стефанова, а нейни първа и втора подгласнички станаха Тина Телалян и Мартина Славчева.

Във финала на конкурса участваха 16 момичета, пристигнали в Чикаго от цяла Америка. От тях журито определи най-подготвените и добре представили се шест, които трябваше да отговарят на допълнителни въпроси.

 Сред членовете на журито бяха актрисата Аня Пенчева, Боряна Павлова (създател и президент на Български женски клуб в Ню Йорк и главен организатор на конкурса), Лилия Славова (арт-директор в AMBASSADOR THEATRE във Вашингтон), "Мис Юта 2009" Лора Чуканов и топ-моделът Ралица Иванова.

Мъжката част на журито бе представена от Мартин Мартинов ("Мистър България 2010"), Христо Бакалов (кинооператор), Емил Лазаров (интернет портал www.Eurochicago.com) и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

пловдив

преди 12 години

Не е злоба, госпожо, а несправедливост! Това е измислен "конкурс"! Да беше такъв за наистина живеещи постоянно в САЩ-да, но за пребиваващо момиче само за 3-4 месеца на бригада- не става! Сигурен съм, че и други ще ме подкрепят! И все пак- радвайте се!

98

Мартина Славчева

преди 12 години

Конкурсът се състоеше от много турове, от които единият беше за талант. Всички момичета бяха изключително талантливи и хубави. Постарахме с и направихме едно чудесно шоу и много приятелства между българи, които живеят в Америка. Това беше главната цел на събитието. Като ви четох коментарите и си припомних защо се преместих да живея в Америка. Жалко е че сме толкова красива страна с много добри хора .. и толкова много злоба.. :( Желая здраве и късмет на всички! :) Аз все пак съм отимист!

97

Мартина Славчева

преди 12 години

Здравейте скъпи съграждани. По принцип не чета коментари по форуми, но по принцип не пишат и за мен във форумите.. Затова сега ще променя принципите си. Исках да благодаря на първо място за всички позитивни коментари. На негативните хора мога да пожелая да живеят добре, защото имат нужда от това пожелание! Не е лесно да си негативен и да живееш добре.. Конкурсът беше напълно ненагласен, Роси е треньор по художествена гимнастика и тренира някои от най-добрите млади таланти в Пловдив.

fallback