Снимка: Reuters
fallback

Употребата на виагра може и да прави мъжа с еректилна дисфункция по-потентен, но по-вероятно е да му докара стрес. 

Това показва анкета сред американски студенти, информира „Дискавъри нюз“.

Честата употреба на виагра провокира тревожност и отклонения в работата на нервната система. Можело да се развие и зависимост към таблетките. 

Според проучването 6 на сто от американските студенти пият виагра. Учените са установили, че колкото повече таблетки са приемали младите хора, толкова по-лош бил половият им живот. 

Според автора на изследването Кристофър Харт мъжете, вземащи виагра, в началото са имали обичайно ниво на сексуалната активност. С времето обаче ставали все по-малко уверени, че ще могат да удължат достатъчно ерекцията си. 

Като цяло това и редица други фактори са поставили негативен отпечатък върху отношенията с противоположния пол, дори и самият полов акт да преминело нормално.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ддд

преди 12 години

Виаграта си има странични ефекти-главоболие,учестен пулс и други,но пък наистина действа при импотентност.И при въпроса за намалената ерекция имат роля много фактори,не само либидото.Може постоянно един мъж да е възбуден,но когато ерекцията му не е достатъчна няма да осъществи полов акт.Така че всеки,който има проблеми може да избира-или секс,или страничните ефекти на виаграта.Но скоро -до 2-3 години ще излязат и други лекарства смалко странични ефекти.Аз ползвам виагра и не се срамувам от това.

16

Уорлик

преди 12 години

И ся ко шъ праим

15

Искам

преди 12 години

Ким.

fallback