Общ преглед
 

 

Танцьорките в храма на голотата "Crazy Horse" в Париж искат повече пари за изпълненията им. Клубът е един от най-известните кабарета в Париж.

Няколко представления вече се провалиха заради стачката, потвърди самата компания – оператор на обекта, цитирана от DPA. Засега не е ясно кога ще бъдат възобновени представленията.

Според танцьорките заплащането в основаното през 1951 г. заведение не съответства на труда им.

"Искат от нас да работим 24 дни в месеца. А "Crazy Horse" не е просто кабаре. То е особено място и шоу на голотата", заяви една танцьорка пред радио RTL. По думите ѝ това не се отчитало от заплащането.

Нощният клуб близо до Шан-з-Елизе е един от най-известните и исторически кабарета в Париж. Други такива са "Мулен Руж" и "Paradis Latin".

"Crazy Horse" е известен със своите светлинни инсталации върху голи женски тела. Танцьорките, които най-често излизат на сцената в групово изпълнени, са подбрани с еднакви размери на гърдите и ръста.

Успехът на заведението се дължи на чудесно обучените в тайните на класическия балет танцьорки, които по прекрасен начин съчетават изтънчената сладострастна хореография с прекрасно изваяните си тела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase