Мелинда и Бил Гейтс са известни със своята благотворителност. Снимка: Reuters
fallback

Основателят на Microsoft Бил Гейтс и съпругата му Мелинда възпитавали трите си деца нормално и възможно най-здраво стъпили на земята, става ясно от интервю на Мелинда Гейтс за Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Децата, родени през 1996 г., 1999 г. и 2002 г., трябва да живеят с различни ограничения. Така например iPhone или iPod от Apple са нежелани в дома на Гейтс. Мелинда Гейтс също описва себе си като здраво стъпила на земята.

Родителите забраняват и други неща на децата си. По този повод голямата дъщеря се изпуска пред репортера на вестника: „Мамо, не казвай, че не можем да правим нищо. Толкова е гадно...“.

Преди години съпругата на Гейтс помагаше например в компанията за почистване на баща си и през уикендите е бърсала пода и чистила печките в домовете на клиентите. И сега тя внимава за цените, когато пазарува, въпреки че със състояние от над 60 млрд. долара едва ли може да се нарече „нуждаеща се“.

Така например тя не би дала за даден хамбургер повече пари, отколкото за друг, ако той не е доста по-вкусен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

................

преди 12 години

Парите имат цена , това всеки трябва да го проумее.

51

Анонимен

преди 12 години

И са ко шъ прайм? Да взема да им купя по един на дечицата, че родителите много бедни.Днес-а, да му го туря на дежурния, к'во *** *** тия к'ви ги вършат ве? Това ли е най-вяжното?

50

Анонимен

преди 12 години

Още малко и крилца ще им поникнат!

fallback