"Плейбой" и "Върджин галактик" ще правят стриптийз клуб в космоса. Снимка: архив, Reuters

"Плейбой" обедини усилия с фирмата на Ричард Брансън "Върджин галактик", за да осъществи дизайна на първия футуристичен стриптийз клуб в космоса, пише в. "Дейли мейл".

В мартенския брой на мъжкото списание читателите ще се запознаят с това как би изглеждала софт еротиката на борда на космически кораб.

В него ще има пилон, на който стриптийзьорки ще танцуват феерично, улеснени от безтегловността.

"Плейбой станцията" предвижда и изграждането на казино с "човешка рулетка". Целият клуб ще бъде под формата на колело, в което освен еротични ще има и гастрономически изживявания в елитен ресторант.

Тъй като "Върджин галактик" се очертава като първата частна фирма, способна да осъществи космически туристически полети, мениджмънтът на "Плейбой" се е насочил именно към нея, за да проектира нещо като "мъжки рай" в небесата. Подобни изживявания клиентите не биха могли да изпитат на Земята, уверяват от списанието.

Според идейния проект футуристичният еротичен клуб на "Плейбой" ще се помещава в станция на околоземна орбита и ще предлага лукса на презокеански кораб.

"Зайчета" на "Плейбой" със специални космически аксесоари ще сервират питиета в безтегловност на клиентите, докато те наблюдават през илюминаторите контурите на Земята. За да бъде възможно най-реалистична обстановката, за мартенския брой са били консултирани и специалисти от НАСА, твърди вестникът, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase